sâmbătă, 18 martie, 2023
Cos / lei

Niciun produs în coș.

Comunicato

Servicii complete de publicitate online dedicate firmelor din Romania - alege si tu o campanie prin care sa iti sporesti vizibilitatea in mediul online, castigand totodata mai multi clienti si o reputatie fara cusur!

COMPANII INSCRISE

640

CAMPANII LUNARE

110

COMUNICATE PUBLICATE

1000+

ABONATI

4800+

Expunere pentru afaceri online de succes

Mediul online a luat prin asalt domeniile de activitate din Romania, tot mai multe afaceri alegand sa tina pasul cu intentiile de digitalizare ale pietelor. Sesizand nevoia a tot mai multor afaceri de a-si extinde aria de interes si in mediul digital, redactia Comunicato.ro va furnizeaza instrumentele prin care puteti rapid, usor si in mod optim sa captati un capital de vizibilitate mai mare, totul pentru ca rata de conversie si interesul utilizatorilor sa fie eficient targetate.

Servicii adaptate trendurilor din online

Comunicato.ro este site-ul care raspunde principalelor obiective de vizibilitate, notorietate si, in final, castig din mediul online, prin facilitarea obtinerii acestora. La momentul actual, redactia si-a desavarsit un portofoliu de peste 100 de publicatii autoritare in Romania, bucurandu-se de pachete atractive pe care le prezinta clientilor.

ocupatie

Cu ce ne ocupam

In sensul cel mai general, obiectivul redactiei Comunicato.ro este acela de a facilita accesul tuturor niselor la publicatiile din Romania care se bucura de un coeficient superior de autoritate. Serviciile SEO functioneaza se datoreaza in mare proportie acestui principiu, motiv pentru care venim in ajutorul dumneavoastra cu un impuls in fata acestor publicatii. Redactia noastra actioneaza ca liant, furnizandu-va o grila de tarife carora li s-a aplicat in prealabil un discount consistent.

Cum va putem ajuta

Redactia Comunicato.ro sprijina eforturile depuse de proprietarii de afaceri online in a-si extinde granitele de vizibilitate si profit. Principalul nostru atu este dat de faptul ca suntem deschisi colaborarilor atat cu firme mari, cat si cu start-up-uri, propunand cele mai bune tarife in vederea publicarii de comunicate si advertoriale pe platformele ce zilnic inregistreaza un trafic intens si mii de accesari pe minut. Din aceasta pozitie, suntem cu un pas inaintea dumneavoastra, putand, astfel, beneficia de preturi avantajoase la pachetele propuse de publicatiile de calibrul EVZ.ro, Capital.ro, Libertatea.ro, KanalD.ro, Antena3.ro, CanCan.ro si multe altele.

ajutor

De ce sa alegeti serviciile oferite de Comunicato?

Daca va doriti ca firma dumneavoastra sa intre in raza de interes a utilizatorilor din online si sa cresteti vanzarile in urmatoarele luni, cu siguranta Comunicato.ro este solutia care va avantajeaza din multiple puncte de vedere. Incurajam afacerile din Romania sa prospere si ne dedicam sustinerii obiectivelor cu disponibilitate pe termen lung. Garantam pentru vizibilitate rapida, promptitudine si eficienta pe piata in care activeaza afacerea dumneavoastra, precum si pentru cele mai bune preturi pe care le-ati putea obtine in prima instanta la propunerea unei colaborari in mediul online.

Logheaza-te in cont

Completeaza campurile pentru inregistrare.

*Prin înregistrarea pe site-ul nostru, sunteți de acord cu Termenii si conditiile acestui site.

Recuperare parola

Introduceti adresa de email sau numele de utilizator pentru a reseta parola.