sâmbătă, 18 martie, 2023
Cos / lei

Niciun produs în coș.

Termeni si conditii

Prezentul document continand termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.comunicato.ro  (denumit in continuare „Termeni si Conditii”) stabileste care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa siteul www.comunicato.ro, ori poate utiliza in orice mod serviciile oferite prin intermediul site-ului.

  1. Prin utilizarea site-ului www.comunicato.ro , sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare.

Accesul si utilizarea acestui Site sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand Site-ul, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si  www.comunicato.ro sunt inlocuite prin prevederile prezentelor Conditii de Utilizare. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Conditiile de Utilizare ale acestui Site, va rugam sa parasiti acest Site.

  1. Proprietatea Continutului

Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind fara limitare toate textele si imaginile (“Continut”) sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al www.comunicato.ro. Orice Continut care consta intr-o marca, logo, sau marca de serviciu reprezinta marca inregistrata si neinregistrata a site-ului www.comunicato.ro sau a altor site-uri. Este strict interzisa utilizarea oricarui Continut, cu exceptia celor prevazute in Conditiile de Utilizare, fara permisiunea in scris a proprietarului “Continutului”. De asemenea, va informam ca www.comunicato.ro isi va asigura si impune in mod hotarit recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala in conformitate cu legile in vigoare, ajungind daca este cazul la actionarea celor vinovati de incalcarea dreptului de proprietate intelectuala in judecata prin instantele penale.

  1. Utilizarea Site-ului

Redactia www.comunicato.ro acorda permisiunea de a utiliza Site-ul in urmatoarele conditii:

Puteti descarca Continutul, insa doar pentru folosul personal si ne-comercial si cu conditia de a va conforma cu informatiile referitoare la dreptul de autor (copyright) si alte drepturi de proprietate intelectuala cuprinse in Continut;

Nu aveti permisiunea sa distribuiti, sa modificati, sa copiati (cu exceptia celor mai sus mentionate), sa transmiteti, sa expuneti, sa refolositi, sa reproduceti, sa publicati, sa autorizati, sa acordati o licenta de folosire, sa creati lucrari derivate din, sau sa transferati, sa vindeti sau sa folositi Continutul in alt mod, fara acordul in scris al  www.comunicato.ro;

Este interzis sa folositi Site-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea. Administratorii site-ului www.comunicato.ro vor coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma cu orice sentinta judecatoreasca prin care se cere sau se ordona sa se dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul Site-ului;

Este interzis sa utilizati Site-ul in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial.

  1. Confidentialitate

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care o transmiteti pe Site prin posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu Notificare Privind Confidențialitatea (Accesul se face prin Site). Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

  1. Lipsa garantiilor

Intreg continutul site-ului www.comunicato.ro poate fi modificat si va este oferit ca atare, fara a se oferi nicio garantie de niciun fel, fie aceasta expresa sau implicita.

  1. Exonerarea de Raspundere

Utilizarea acestui site este in totalitate pe propria raspundere. www.comunicato.ro si societatile sale afiliate, functionariiu, directorii sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau. Platforma www.comunicato.ro nu isi asuma nicio responsabilitate si nu va fi raspunzator pentru nicio dauna sau virusi care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui site, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini video sau audio de pe acest site.

  1. Link-uri pe site-urile unei terte parti

Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori aceasta. Platforma www.comunicato.ro nu controleaza, si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor site-uri. Fara a se limita la cele mai sus mentionate, www.comunicato.ro isi declina in mod special orice raspundere daca aceste site-uri:

– Incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti;

– Sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare;

– Nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop;

– Nu ofera o securitate adecvata;

– Contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv;

– Sunt licentioase sau calomnioase.

De asemenea, platforma www.comunicato.ro nu autorizeaza continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe astfel de site-uri. Daca intrati printr-un link pe astfel de site-uri sau pe acest site, va asumati personal riscul, fara a exista in acest sens permisiunea www.comunicato.ro.  

  1. Revizuiri ale acestor Conditii de Utilizare

 www.comunicato.ro poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca aceste Conditii de Utilizare prin actualizarea acestora. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta Conditiile de Utilizare actualizate.

  1. Legislatie aplicabila si Jurisdictie

Aceste Conditii de Utilizare si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prevederile Conditiilor de Utilizare si/sau Continutul site-ului sau in cazul disputelor in care aceste Conditii de Utilizare si/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.

Logheaza-te in cont

Completeaza campurile pentru inregistrare.

*Prin înregistrarea pe site-ul nostru, sunteți de acord cu Termenii si conditiile acestui site.

Recuperare parola

Introduceti adresa de email sau numele de utilizator pentru a reseta parola.